portret Johan Lameris
Mijn naam is Johan Lameris. Leuk dat je mijn website bezoekt. Ik hoop dat je vindt waar je naar op zoek bent. Mis je informatie? Meer weten? Neem gerust contact met me op. Kijk ook op de Facebookpagina van Retrailer.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring als professioneel monteur en installateur voor de mobiele verkoop. Ik weet alles van het bouwen van verkoopwagens, zowel technisch als qua presentatie. Want zonder techniek staat alles stil, maar het oog wil ook wat!

Naast het renoveren, onderhouden en aanpassen van verkoopwagens richt ik me op het repareren en vernieuwen van foodtrucks. Wat me daarin aanspreekt is het grote enthousiasme waarmee de eigenaren werken. Met mijn kennis en expertise voorzie ik ook jou van goede adviezen en praktische oplossingen.

Heb je een marktwagen of foodtruck en zit je met een probleem? Ben je op zoek naar maatwerk om je wagen nog effectiever te kunnen inzetten? Of misschien moet jouw truck net even wat meer in het oog springen! We helpen je graag met een onderhoudsbeurt of bijvoorbeeld de vakkundige installatie van een verkoopluik.

Een klein voorbeeld uit de praktijk: De luiken van verkoopwagens of foodtrucks zijn vaak niet goed waterdicht. Dan staat je klant bij regen met druppels in de nek je eten te kopen. Jammer en niet nodig. Een verkoopluik van Retrailer is gegarandeerd waterdicht en wordt met veel liefde voor het vak gemonteerd.